Borgen Vest, et nyetablert boligfeltet på Kløfta

Borgen ligger landlig til, men det er likevel raskt og enkelt å komme seg til sentrale strøk. Med kort vei ut til E16 er ikke veien lang til Kløfta og togstasjonen, som i ukedagene tilbyr ekspressavgang med direktetog til Oslo S. Borgen Vest er kun en 12 minutters kjøretur fra Jessheim.

Ta kontakt om du ønsker visning på Borgen Vest, da får du muligheten til å kjenne på den gode stemninga og se nærmere på boligene som nå ligger ute for salg.

For priser og tilgjengelige boliger kan du se vår boligvelger.

I boligfeltet Borgen Vest bygger vi flere typer boliger: rekkehus, eneboliger og 2-mannsboliger i et trygt og barnevennlig område, med god tilgang til barnehager og kort, bilfri vei til barneskolen.

Noen av boligene som er ute for salg på Borgen Vest

Furubakken 22 A-D

En stilig bolig over tre plan, med mange kvaliteter. 3 soverom, 2 stuer, 1 bad/vaskerom og WC-rom samt carport, takterrasse, balkong og utgang til hage gir rom for hele familien i en aktiv hverdag. Det største soverommet har egen utgang til overbygd terrasse, en fin plass å nyte morgenkaffen.

Furubakken 18 A-E

Innholdsrik bolig over 3 plan som byr på gode rom og løsninger for hele familien. Boligen er tegnet inn med 3 soverom, men her er det mulighet for å dele av den ene stuen slik at du får et soverom nr 4. Med 2 bad, eget vaskerom, 2 stuer, avgrenset kjøkken, 3 uteplasser og carport vil du her få mulighet til å få mange gode opplevelser med familie og venner.

Tomannsboliger med garasje

Vi har tre tomannsboliger med totalt 6 boenheter på 95 kvm med tre soverom.

Tomannsboligen Duo fra Norgeshus er en kompakt og innholdsrik tomannsbolig. Boligene har åpen stue- og kjøkkenløsning, bad og vaskerom/bod lett tilgjengelig fra gangen. Sørvendt balkong samt uteplass på bakkeplan med terrassedør ut fra et av soverommene.

Vi har også en større tomannsbolig i Stordamringen 4 på 114 kvm med 3 soverom, 2 bad, 3 solrike uteplasser, frittstående garasje og et rom for hjemmekontor- kort sagt alt du trenger.

I gangen på denne er det rom for smart garderobeløsning i tillegg til at klær og sko kan plasseres i boden like ved. På dette planet ligger også de tre soverommene og det største badet med opplegg for vaskemaskin.
I andre etasje får du et fint, åpent oppholdsrom med vinduer i begge ender som gir en oppkvikkende atmosfære. Veranda på begge sider gjør at du får utnyttet solforholdene til det fulle.

Eneboliger og eneboliger i kjede

I øvre del av feltet har vi 8 eneboliger, både frittstående og i kjede, boligene har en romslig entre med muligheter for gode garderobeløsninger. To av de tre soverommene, samt bad og bod ligger i første etasje. Stue og kjøkken ligger i en praktisk og romslig åpen løsning i andre etasje med store vindusflater som er med på å øke romfølelsen ytterligere. Fra stua er det utgang til en stor veranda.

I bakkant av carporten er det en sportsbod.

Se boligvelger for ledige boliger på Borgen Vest og priser.