Utsiktsvegen 7B

Ura er et kompakt og praktisk hus over to etasjer som har et tydelig skille hva bruk angår, med oppholdsrommene på hovedplanet og soverommene i sokkeletasjen.

Hovedplanet består av ett stort allrom. Stue, kjøkken og kontor er organisert i en åpen enhet kun adskilt med en peis som står fritt i rommet – et grep som gjør allrommet luftig og romslig. Ved kontorplassen er et lite wc.

Kjøkkenet har god plass til spisestue i tillegg til ei kjøkkenøy, her er det rom for både hverdagslige og festlige samlinger. Kontoret som er plassert bak kjøkkenet er adskilt med en skillevegg. Dette rommet kan også gjøres om til ekstra soverom eller gjesterom.

Trappa ned til sokkeletasjen går langsmed den store vindusveggen, der det også er utgang til den sjenerøse terrassen over carporten. De store glassflatene ut mot terrassen slipper inn mye lys og skaper en utefølelse inne.

Underetasjen rommer tre soverom, bad, vaskerom og bod. I bakkant av carporten har du også en praktisk bod til oppbevaring av sykler, ski og annet utstyr.

Du kan se mer om den originale Ura på Norgeshus sine nettsider, der kan du også se 360-visning av boligen.

Endelig løsning kan avvike noe fra illustrasjoner.

  • 183 kvm
  • 148,5 kvm
  • 3
  • 35,5 kvm
  • SOLGT

Ta kontakt om denne boligen:

    Tilbake til boligvelgeren