BFS3, tomt A

Tomt A er en skråtomt lengst sør-vest i felt BFS3, tomten er på 822 kvadratmeter. Med bakgrunn i tomtas beskaffenhet, har arkitekten tegnet inn boligen Panorama som et forslag.

Panorama

Her har arkitekten tilpasset husmodellen Panorama for å utnytte tomt A på best mulig måte, huset er utvidet slik at carporten har plass til to biler og den sør-vest-vendte takterrassen over carporten blir dermed nesten dobbelt så stor som på den originale Panorama.

Panorama er et arkitekttegnet ferdighus med flatt tak, store vindusflater og stramme linjer. Men det mest karakteristiske med dette huset er likevel den buede fasaden over terrassen som er med på å myke opp den ellers enkle og klassiske formen. Innvending byr boligen på en praktisk planløsning med romslige rom.

Carporten er forbundet til huset som gir et overbygd og skjermet inngangsparti. Fra vindfanget har du inngang til et separat garderoberom – en svært praktisk og ryddig løsning for oppbevaring av klær og sko. Badet med toalett er også plassert rett ved vindfanget.

Kjøkken og stue er i en åpen og luftig løsning. Bak rettløpstrappa som er sentralt plassert i rommet, ligger kjøkkenet «skjult». Dette bidrar til å skape avgrensede rom, selv om det er en delvis åpen løsning. Spisestuen binder kjøkkenet og stua sammen.

Stuens størrelse og fasong gir flere muligheter for møblering. Her har du god plass til sofagruppe, tv-møbler og en lesekrok.

Prikken over i’en er den sjenerøse terrassen som går i vinkel utenfor stua og kjøkkenet. Her har du plass for både sommermøblene og utegrillen – en plass hvor du kan nyte fine sommerdager.

Panorama har hele fem soverom. To ligger på hovedplanet, tre i sokkelen. Her har du i tillegg kjellerstue, bad, vaskerom og teknisk rom og bod. Fra kjellerstua er det direkte utgang til hagen.


Konstituering/etablering av Vel kr. 6.000.
Tilknyttingsavgift til kommune er ikke inkludert i tomtepris.
Vann, Avløp og Strøm er lagt til tomtegrense.
Vi tar forbehold om mulig endringer av offentlige gebyrer/avgift.

Endelig løsning kan avvike noe fra illustrasjoner.

  • 2.450.000
  • 822 kvm
Tilbake til boligvelgeren