Beliggenhet

for Borgen Vest

Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, skiløyper og idrettshall m.m. Borgen idrettslag har aktiviteter innen fotball, håndball, ski- og sykkelsport.

Boligfeltet ligger nær idylliske Borgenskogen med sine flotte tur- og friluftsområder, både sommer og vinter. Her finner du blant annet Stordammen, et herlig friområde med populær badeplass for store og små. Det er planlagt ny dagligvarebutikk på Borgen.

På Kløfta finner du mange gode servicetilbud med blant annet Romerikssenteret som har et rikt utvalg av butikker. Her ligger også barne- og ungdomsskole, idrettshall og flere barnehager. 

Miklagard Golf, en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane er også tilgjengelig for den golfinteresserte. Golfbanen har vært rangert som en av de 20 beste i Europa. Det er også kort vei til alpinbakken i Rambydalen hvor mange store alpinstjerner har trent

Det er også kort vei til Jessheim Storsenter med ca 140 butikker og serveringssteder, samt Ullensaker Kulturhus med kino og bibliotek. Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog ligger innen rekkevidde med et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Kløfta ligger ved E6 og E16, noe som gjør dette til et meget godt utgangspunkt for pendlere. Fra Kløfta stasjon er det mange togavganger med Oslo S bare 33 min unna.

Tid med bil ca:

  • 6 min til Kløfta
  • 16 min til Gardermoen
  • 12 min til Jessheim
  • 20 min til Lillestrøm
  • 25 min til Oslo
Borgen Vest – Helt nytt boligfelt med sykelavstand til skole, barnehage og fritidsakitviteter.
Rekkehus med takterrasse.
Eneboliger.